O nama

Profil tvrtke

Poduzeće Lin trgovina d.o.o. osnovano je 1992 godine. U više od 20-ak godina poslovanja, Lin trgovina se od male obiteljske tvrtke prometnula u tvrtku koja posluje na preko 2000 m², te zapošljava 55 djelatnika. Lin trgovina smještena je na Karlovačkoj tržnici, dok u 4 prodavaonice sa preko 60 tisuća artikala može se pronaći za svakoga ponešto. U Željezariji koja je smještena u prizemlju nalaze se odjeli rasvjete, kućanstva, vrta i poljoprivrede, ručnih i električnih alata, vijčane robe i okova, vodomaterijala te boja i lakova.

Na katu se nalaze trgovine Elektromaterijala i kućanskih aparata te HTZ opreme za zaštitu na radu i sportskih aktivnosti sa velikim izborom i povoljnim cijenama. Također bi izdvojili našu Knjižaru i papirnicu koja je kao takva, jedna od najvećih prodavaonica u Hrvatskoj. Veliki izbor školskog pribora, igračaka i slikovnica, knjiga, poklon artikala i poslovnih poklona može zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Tu je još uredski program i velik izbor artikala za slikare i slobodne umjetnike. U sastavu našeg poslovnog tima raspolažemo sa stručnim i uslužnim osobljem koji stoje na raspolaganju kupcima u rješavanju njihovih životnih potreba i ciljeva.

Webshop www.svezakucuidom.com naša je ponuda kupcima koji se odluče na kupovinu putem interneta. Za kvalitetno i brzo poslovanje osigurano je skladište na kojem se nalaze svi artikli prikazani na webshopu, nekoliko dostavnih službi te servis za kontakt i komunikaciju sa kupcima. Kvaliteta usluge prioritet je u našem poslovanju stoga su Vaše kritike i sugestije od velike pomoći i dobrodošle!

Pišite nam na info@svezakucuidom.com ili webshop@lin-trgovina.hr

Zavirite u naše trgovine!

Prošetajte virtualno kroz naše maloprodajne prostore u novoj 360 stupnjeva galeriji.

LIN trgovina 1/44 - Spherical Image - RICOH THETA
 • Tvrtka:
  LIN TRGOVINA d.o.o. za trgovinu i usluge
  Karlovac (Grad Karlovac)
  Vlatka Mačeka 26
 • Poslovnica:
  Trg hrvatskih branitelja 2.
  (Gradska tržnica, LIN trgovina)
  47000 Karlovac
 • Matični broj:
  0159018
  OIB:
  81136376163
 • IBAN:
  HR1724000081190021553
 • Kontakt:
  Tel: +385 47 609 700
  Fax: +385 47 609 706
  E-mail:
  info@svezakucuidom.com
  webshop@lin-trgovina.hr