Belinka Beltop uv plus Bezbojna zaštita drva, 5L bezbojna

Kod artikla: 3838968335004

Opis

djelotvornije štiti od vremenskih uvjeta
gušći i puniji premaz
smiruje drvo, zato je osobito prikladan za prozore i vrata
ima svilenkast sjaj
Beltop uv plus je vrlo postojana bezbojna debeloslojna lazura, koja sadržava UV filtre i apsorbere te pasivatore slobodnih radikala.
Obične bezbojne lazure ne štite drvo od ultraljubičastog zračenja. Beltop uv plus štiti drvo od propadanja i tamnjenja jednako djelotvorno kao svjetlo pigmentirane lazure. Prikladan je za dimenzijsko stabilno drvo, kao što su prozori i vrata. Zahvaljujući dodacima koji drvu daju UV zaštitu, Beltop uv plus na tamnim površinama izgleda mliječno.


Pri premazivanju elemenata, koji će biti mehanički opterećeni (npr. vrtni namještaj), potrebno je sušenje u trajanju tjedan dana, prije opterećenja. Pri niskim temperaturama ili visokom postotku vlage u zraku, vrijeme sušenja se produžava. Isto tako, slabo osušena podloga ili predebeli slojevi lazure produžavaju sušenje. Ne savjetujemo premazivanje na jakom suncu. 


Upozorenje
Beltop uv plus nije prikladan kao završni premaz preko tamno obojenih površina ili za premazivanje tamnih vrsta drva. Radi prisutnosti UV filtra i UV apsorbera, koji se nalaze u premazu, površina će na kraju imati lagano mliječan izgled. To će biti osobito vidljivo kod neravnomjernih slojeva. Pri premazivanju svjetlijih nijansi, taj učinak neće biti tako vidljiv.


Iako je Beltop uv plus bezbojni proizvod, njegov je izgled u posudi nježno mliječan i smeđkast. No, pri premazivanju svijetlih vrsta drva, to se neće opaziti.


Dodatne informacije

Karakteristike
N/D
Težina
5.1000

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 399,95 kn

Dostupno


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com