BOJLER EGV 5.2R KONČAR

Kod artikla: 3858885831199

Opis

Električne grijalice vode EGV 5... i EGV 10... su akumulacijske, otvorene (beztlačne) grijalice vode predviđene za opskrbu toplom vodom samo jednog izljevnog mjesta.

Modeli EGV 5.2R i EGV 10.2R predviđene su za ugradnju iznad sudopera-umivaonika, a EGV 5.2RP i EGV 10.2RP za ugradnju ispod sudopera odnosno umivaonika. Moguće ih je ugraditi i unutar standardnih kuhinjskih elemenata.

Obujam spremnika iznosi 5 l odnosno 10 l i isti je izrađen od termoplasta (polipropilen), a grijač je izrađen od bakra, tako da je u potpunosti izbjegnuta mogućnost korozije.

Kompletno kućište aparata izrađeno je od termoplastičnog materijala (polistirena) bijele boje.

Toplinska izolacija je od ekspandiranog polistirola (tzv. stiropora) tako da su toplinski gubici svedeni na optimalnu mjeru.

Podesivi termostat omogućuje kontinuirano podešavanje i održavanje  temperature vode od 35°C do 75°C, s naznačenim položajima za:

-ekonomičan rad kod ~55°C

-zaštita od zaleđivanja

Termički isklopnik štiti aparat od pregrijavanja.Svi primjenjeni materijali su pogodni za recikliranje, te aparat spada među ekološki pogodne proizvode.

Sve ove grijalice vode su certificirane na električnu i mehaničku sigurnost i ne stvaraju radiofrekvencijske smetnje, žaštićene su od prskajuće vode i obilježene odgovarajućim certifikacijskim znakom kao i europskim CE znakom.

Garancija: 3g.


Dodatne informacije

Karakteristike
Ne
Težina
4.0000

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 395,95 kn

Nema na skladištu

Proizvod trenutno nije dostupan ali ga svejedno možete naručiti.


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com