JUPOL - Classic - 15L

Kod artikla: 3838527477800

Opis

Odličan odabir za manje opterećene zidne i stropne površine u stambenim i poslovnim objektima te drugim javnim objektima!

Jupol Classic je na osnovi vodene disperzije izrađena unutarnja zidna boja. Upotrebljiva je za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama, školama, vrtićima, bolnicama, domovima za starije i drugim objektima, ako za takvu zaštitu nije zahtijevana upotreba perivih boja, odnosno boja otpornih na mokro trljanje.

Boju odlikuje iznimno nizak sadržaj lako hlapivih organskih tvari, ne sadrži teške metale. Jednostavna je za nanošenje i na raspolaganju u velikom broju pastelnih nijansi. Film boje je dobro paropropustan i otporan na suho trljanje.

Prilikom brisanja mokrom krpom ili spužvom smekša se i ošteti.

Karakteristike:
Prvi izbor kupaca više od 50 godina, boja neškodljiva za korisnika i okoliš, prebojane površine imaju lijepi konačni izgled, vrhunska paropropusnost, lagana aplikacija, osigurana stalna kvaliteta, visoka izdašnost i pokrivnost, otvoreno vrijeme koje omogućuje popravak grešaka duže vremena, certifikat razreda A.

Potrošnja:
125 - 190 ml/m2 pri dvoslojnom nanosu

Podloga:
Primjerene podloge su fine žbuke svih vrsta, površine zaglađene masama za izravnavanje, reljefne papirnate tapete, pa i gips kartonske i vlaknenocementne ploče, iverice, neožbukan beton, i sl. Moguć je nanos i na dobro prihvaćene stare disperzijske premaze i dobro prihvaćene dekorativne žbuke svih vrsta.

Podloga neka bude čvrsta, suha i čista - bez slabo vezanih dijelova, prašine, ostataka oplatnih ulja, masti i druge
prljavštine.

Održavanje i obnavljanje površina:
Prebojane površine ne trebaju neko posebno održavanje. Neprihvaćenu prašinu i drugu neprihvaćenu prljavštinu možemo pomesti ili usisati. Na površinama, s kojih zaprljanja ili mrlje na opisan način nije moguće odstraniti, obavimo obnavljajuće bojanje, što podrazumijeva novi dvoslojni nanos boje. Temeljni premaz prilikom obnavljajućeg bojanja obično nije potreban.

Upozorenje:
Zaštita dišnih puteva zaštitnom maskom i zaštita očiju zaštitnim naočalama ili štitnikom za lice je potrebna samo kod nanošenja boje špricanjem, u protivnom poštujemo opća uputstva i propise iz zaštite na radu kod građevinskih odnosno soboslikarskih radova. Upotreba posebnih osobnih zaštitnih sredstava i posebnih postupaka za siguran rad prilikom nanošenja boje ličilačkim valjkom ili kistom nije potrebna. Ukoliko boja dođe u dodir s očima, odmah ih isperemo vodom.

Boja JUPOL Classic je od njemačkog instituta eco-INSTITUT primila certifikat razreda A, što znači da ima nisku emisiju hlapivih tvari u prostor te je odličan odabir za korisnika i okoliš.


Dodatne informacije

Karakteristike
Ne
Težina
26.0000

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 27,00 € ( 203,43 Kn)

Dostupno


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com