KEMOLUX Temeljna ANTIKOROZIVNA boja za metal 0.2L SIVA

Kod artikla: 3850280020215

Opis

Propadanje metala u kontaktu s okolinom nemoguće je izbjeći, ali se može bitno usporiti kvalitetnom zaštitom. Nagrizanja u atmosferi ubrzavaju koroziju na ovršini metala, a rezultat je, u najmanju ruku, ružan izgled površine, crveni mjehuri koji pucaju. Krajnji rezultat je napuknuće, lom u konstrukcijama i potpuni krah materijala od životne važnosti.

KEMOLUX Temeljna boja za metale je zračno sušivi antikorozivni alkidni premaz odličnih mehaničkih svojstava. dugotrajna postojanost ovog proizvoda na tržištu govori o njegovoj kvaliteti. Najčešća je njegova primjena u širokoj potrošnji, zbog relativno jednostavne primjene i prihvatljive cijene.
Razrjeđivač

Sintetični razrjeđivač.
Primjena

Služi kao antikorozivni temeljni premaz za sve vrste metalnih konstrukcija, opreme za industriju i druge metalne opreme koja je djelomično ili trajno izložena vremenskim utjecajima pod normalnim okolnostima. Na dobro pripremljenu metalnu podlogu (uklonjena hrđa, masnoća i vlaga) nanosi se kistom, valjkom, prskanjem ili uranjanjem u dva sloja, s razmakom od najmanje 16 sati. Za završni sloj preporučamo KEMOLUX sintetični emajl lak.

Kao završni pokrivni premaz mogu se koristiti KEMOLUX sintetični emajl lak, KEMOLUX reparaturni industrijski emajl lak, HARDLUX metalni efekt lak i HARDLUX profesiona lak. Za kvalitetnu zaštitu preporuča se nanošenje temeljne boje u dva sloja da se dobije debljina suhog filma od 60m. Drugi sloj se nanosi najmanje 16 h nakon nanošenja prvog sloja. Premaz je suh na dodir nakon 3-4 h kod 20°C uz 65% relativne vlažnosti zraka i dobru ventilaciju. Potpuno je suh nakon 24 h.
Izdašnost

13-14 m2/l u jednom sloju na glatkoj površini, uz debljinu suhog filma od 30 mikrometara.


Dodatne informacije

Karakteristike
N/D
Težina
0.4000

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 17,95 kn

Dostupno


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com