Parni čistač "Bissell" SteamShot Titanium

Kod artikla: 0011120220841

Opis

Bisell SteamShot moćan je ručni parni čistač. Uklanja tvrdokornu prljavštinu i nečistoće s praktički bilo koje površine u vašem domu. Baš kao i svi ostali parni čistači "Bissell", SteamShot omogućuje dubinsko čišćenje bez kemikalija, samo pomoću obične vode.

Potpuno napunjena baterija osigurava 15 minuta čišćenja, a s čistačem dolaze različiti nastavci za različite primjene. Pomoću ovog parnog čistača možete ukloniti tvrdokornu prljavštinu i nečistoće s različitih površina u svom domu: u kuhinji, kupaonici ili drugdje.

Snažna jedinica parnog čistača "Bissell" SteamShot od 1.000 W stvara tlak od 4,5 bara, a u 15 minuta čišćenja uz funkciju „para na zahtjev“ imat ćete dovoljno pare gdje god vam bude potrebna.

Ovaj višenamjenski proizvod dolazi s različitim nastavcima za puno različitih zadataka:

Dolazi s nizom nastavaka za čišćenje kuhinje, kupaonice, fuga i ostalog. Tipke za ispuštanje pare na zahtjev s ugrađenom zaštitom omogućuje vam da koristite paru gdje god je u svom domu zatrebate. Voda se zagrije i spremna je za korištenje u roku 60 sekundi. Čišćenje bez kemikalija – za prirodno čiste tvrde podove koristeći samo običnu vodu. Razbijanje prljavštine i masnoća snagom pare u ručnom uređaju.

Uključeni alati:
Vrč za lijevanje vode, produžno crijevo, komplet četki u tri boje za različite namjene, koncentrirani nastavak za kutove, čistač prozora, ravni jastučić, ravna strugalica, 2 krpe za čišćenje od mikrovlakana, dodatna mlaznica.


Dodatne informacije

Karakteristike
Ne
Težina
Ne

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 62,38 € ( 469,96 Kn)

Nema na skladištu


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com