NARUDŽBA

REGISTRACIJA

Za registraciju na našoj internet trgovini, potrebno je imati najmanje 18 godina. Svaki kupac, odnosno, registrirani korisnik snosi odgovornost za svoje unesene podatke prilikom registracije i kupovine.

Za registraciju, potrebno je otići na www.svezakucuidom.com i kliknuti na "Prijava" gumb koji se nalazi u gornjem kutu, desno. Ukoliko ste već registrirani korisnik, dovoljno je prijaviti se svojim korisničkim imenom i lozinkom. Ukoliko ste novi korisnik i tek se želite registrirati, kliknite na "Prijava" a zatim na "Napravi račun". Zatim popunite obrazac kako bi ste kreirali korisnički račun.

NARUDŽBA

Svaki kupac može izvršiti narudžbu telefonskim ili elektronskim putem.

Ukoliko kupac naručuje proizvode telefonskim putem, potrebno je telefonski kontaktirati Lin trgovinu na 047 609 700 koja će Vas zatim preusmjeriti na odjel ili neku od naših trgovina, ovisno o proizvodu koji Vam je potreban. Nakon što pronađete proizvod koji Vam odgovara, podatke proslijeđujete trgovcu sa kojim telefonski razgovarate. Nakon prikupljenih podataka, oni se zajedno sa proizvodom uručuju djelatniku internet trgovine koji će za Vas izraditi narudžbu.

Ukoliko kupac naručuje elektronskim putem - kada pronađete proizvod kojiu želite naručiti, dovoljno je kliknuti na gumb "U košaricu". Prije narudžbe, ponuđena je opcija pregledavanja košarice ukoliko želite nešto ukloniti iz iste i nakon nje slijedi opcija "Kupovina". Nakon kupovine, ponuđene su sljedeće opcije: gost, registracija ili prijava postojećeg korisnika. Odaberite jednu opciju, ispunite tražene podatke a zatim odaberite način plaćanja.

PLAĆANJE

Način plaćanja se izvršava pouzećem, internet bankarstvom, općom uplatnicom, virmanom i kreditnom ili online karticom.

Kupovina se može izvršiti sljedećim karticama ili linkovima: WSpay, AmericanExpress, MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover i Dinacard.

VIRMAN
preporučuje se svim pravnim osobama kojima je potreban R1 račun.

Nakon izvršene narudžbe kod zadnjeg koraka (korak 4/4) pojavit će se link Ispis ponude: Narudžba br. (broj vaše narudžbe). Klikom na taj link otvorit će se novi prozor sa ponudom po kojoj možete izvršiti uplatu. Istu ponudu dobit ćete u e-mail poruci koja se automatski šalje nakon izvršene narudžbe. Također na korisničkim stranicama istu ponudu možete vidjeti u tablici na Listi Vaših narudžbi. U rubrici Ispis nalazi se link koji otvara ponudu za ispis. Ponuda je važeća 30 dana te po isteku tog roka ponuda se smatra nevažećom te je stavljamo u status kao otkazanu ponudu.

Napomena: Kod načina plaćanja Virmanom, nakon registracije vaše uplate, pošiljku šaljemo na vašu adresu.

Nakon isporuke pošiljke, e-mailom će te dobiti račun za izvršenu kupnju.

OPĆA UPLATNICA / INTERNET BANKARSTVO

Nakon izvršene narudžbe kod zadnjeg koraka (korak 4/4) pojavit će se link Ispis ponude: Narudžba br.(broj vaše narudžbe). Klikom na taj link otvorit će se novi prozor sa ponudom po kojoj možete izvršiti uplatu. Istu ponudu dobit ćete u e-mail poruci koja se automatski šalje nakon izvršene narudžbe. Također na korisničkim stranicama istu ponudu možete vidjeti u tablici na Listi Vaših narudžbi. U rubrici Ispis nalazi se link koji otvara ponudu za ispis. Ponuda je važeća 30 dana te po isteku tog roka ponuda se smatra nevažećom te je stavljamo u status kao otkazanu ponudu.

Napomena: Kod načina plaćanja Općom uplatnicom, Internet bankarstvom, nakon registracije vaše uplate, pošiljku šaljemo na vašu adresu. Nakon isporuke pošiljke, e-mailom će te dobiti račun za izvršenu kupnju.

ONLINE PLAĆANJE KARTICAMA
American Express, Mastercard, Visa, Diners

Ovaj oblik kupnje podliježe svim zakonom propisanim standardnim procedurama zaštite, pri čemu www.svezakucuidom.com ( Lin trgovina d.o.o.) jamči sigurnost podataka koji se koriste u procesu kupnje. Prijenos podataka na WSPay formi osiguran je korištenjem SSL (Secure Socket Layer) protokola sa 256-bitnom enkripcijom a WSpay je usklađen sa PCI DSS standardima. Bitno je napomenuti da se korištenjem WSPay™ sustava koriste sve preporučene sigurnosne metode za zaštitu podataka kupca, prodajnog mjesta odnosno svih korisnika u procesu plaćanja kreditnim karticama.

POUZEĆE

Ovaj oblik plaćanja znači da se naručeni proizvodi plaćaju prilikom preuzimanja pošiljke. Nakon isporuke pošiljke, e-mailom će te dobiti račun za izvršenu kupnju.

Ukoliko se dogodi situacija gdje će biti potrebno izvršiti povrat novca, povrat vršimo na tekući račun.

Cijena dostave naznačena je zasebno i ona se računa na temelju težine naručenih proizvoda.

CIJENA

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, kunama (kn) i sve cijene imaju uključen PDV.

U slučaju promjene cijene za vrijeme narudžbe, Lin trgovina omogućuje kupcu da odustane od kupovine, odnosno, potvrdu nove narudžbe sa ažuriranom, novom cijenom.