PHILIPS FC 9229

Kod artikla: 8710103284109

Opis

Philipsova linija usisavača FC9200 bez vrećice i s daljinskim upravljačem osigurava besprijekorne rezultate čišćenja i jednostavnu upotrebu. Zahvaljujući AutoClean automatskom sustavu za čišćenje filtera pomoću kojeg se usisavač samostalno čisti jednim pritiskom na tipku, snaga i rezultati čišćenja su uvijek optimalni. AutoClean sustav oslobađa filter od prašine i ponovo omogućuje slobodan protok zraka čime se konstantno održava visoka usisna snaga.

Optimalan protok zraka uz minimalan gubitak usisne snage omogućen je i jedinstvenim Philipsovim Cyclon filterom. Za efikasno filtriranje zraka ova linija usisavača ima HEPA 13 filter koji uklanja gotovo 100 posto čestica prašine i alergena.

Ovisno o površini koja se čisti, moguće je upotrijebiti različiti sisak – TriActive ili Turbo Brush s četkom. Revolucionarni TriActive sisak poboljšava učinkovitost čišćenja i osigurava optimalno korištenje usisne snage. Zahvaljujući aerodinamičnom dizajnu ovaj sisak lako usisava prašinu iz kutova i zavojitih mjesta, a u jednom potezu usisava i veće nakupine i čestice. Za čišćenje tepiha i tapeta, usisavač ima sisak Turbo Brush s četkom koji izvlači prašinu iz najdubljih dijelova tapeta.

Snaga: 2000 W
Reguliranje usisavanja Elektronska regulacija snage
Kabel Dužina priključnog kabla 9 m
Razina buke 78 dBa tijekom suhog čišćenja
Usisna snaga 400 W
Indikator napunjene vrećice
Teleskopska cijev
Garancija 2g.


Dodatne informacije

Karakteristike
Ne
Težina
9.0000

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 2.999,99 kn

Dostupno


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com