Rescue Runts - Plišani pas lutalica - Njemački ovčar

Kod artikla: 8436538673935

Opis

Plišanci bez sumnje spadaju u omiljene dječje igračke i sigurni smo da će ovaj će plišani pas za udomljavanje osvojiti simpatije svakog djeteta dobrog srca!

Plišana igračka Njemački ovčar tužan je jer mu nedostaje prijatelj koji će ga udomiti i pružiti mu ljubav. Njegove prljave šapice potrebno je obrisati kako bi ovaj čupavac mogao zagrliti svog novog prijatelja, a suzne okice će ponovno biti vesele kada mu se obrišu suze! Nakon što mu djeca pincetom izvade dosadne buhe i maknu zavoje, njegova je dlaka spremna za četkanje! Nakon toga će biti sjajna, mekana i kao stvorena za maženje! Spuštene uši se također trebaju urediti i podignuti, a nakon toga će stajati uspravno, veselo i spremno za naredbu!

Rescue Runts plišani ljubimci odličan su način da djeca nauče pravilno brinuti o malim životinjama i da kada odrastu i sami postanu ponosni vlasnici jednog takvog! Ovaj psić će zaista biti najbolji prijatelj djece, a mališani će mu moći nadjenuti ime koje požele i napisati ga na njegovu ogrlicu!

Dodaci za uređivanje:
Četka, pinceta, ručnik i ogrlica;

Dimenzije:
21 x 15 x 13 cm;

Dob:
3 +


Dodatne informacije

Karakteristike
Ne
Težina
Ne

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 124,95 kn

Dostupno


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com