ULTRATON Visoko transparentni lazurni premaz 0.75l TIKOVINA

Kod artikla: 3850280360182

Opis

 ULTRATON je visoko transparentni lazurni premaz koji površinu drva obogaćuje i daje joj puniji izgled plemenitih vrsta drva, a istovremeno čuva vidljivom njegovu teksturu. Sadrži dodatne UV filtre koji štite drvo od ropadanj i tamnjenja i na taj način pružaju dugotrajnu zaštitu drva izloženog lošim vremenskim utjecajima.

Namijenjen je za dekoraciju svih vrsta tvrdog i mekog drva, a kako ne sadrži biocide pogodan je i za unutarnje prostorije. Za dugotrajnu zaštitu drva od mikroorganizama, kod vanjskih radova te u vlažnim prostorijama potrebno je prije nanošenja ULTRATONA drvo zaštititi jednim slojem LAZURIT Impregnacije (za svjetlije nijanse) ili KEMOCID Impregnacije (za tamne nijanse Ultratona). Trajnost premaza ovisi o vrsti drva, načinu nanošenjapremaza, a najviše njegovoj izloženosti vremenskim utjecajima.
Primjena

Prije upotrebe ULTRATON treba dobro promiješati! Na suhu, čistu i otprašenu podlogu nanosi se nerazrijeđen kistom, valjkom, prskanjem ili uranjanjem u 2-3 sloja, ovisno o željenom intenzitetu boje i izloženosti atmosferilijama.

Drvo na otvorenom treba 2-3 puta premazati, dok je drvo u unutarnjim prostorijama dovoljno premazati 1-2 puta. Vremenski razmak treba biti 12-16 h ovisno o vremenskim uvjetima. Ne preporuča se rad na temperaturi nižoj od +5°C.


Dodatne informacije

Karakteristike
N/D
Težina
0.9000

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 41,95 kn

Dostupno


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com