ULTRATOP debeloslojna lak lazura 0.75L JELA

Kod artikla: 3850280361486

Opis

 ULTRATOP je debeloslojna lak lazura namijenjena za dekoraciju te dugotrajnu i učinkovitu zaštitu svih vrsta tvrdog i mekog drva. Zbog prisustva UV filtera predstavlja novost u trajnijoj zaštiti drva od propadanja. Površini drva daje puniji izgled plemenitih vrsta drva, a struktura drva ostaje i dalje vidljiva. Prisustvo vodoodbojnih tvari sprječava prodiranje vode u pore drva i na taj način stvaranje pukotina i bubrenje drva.

Za drvene objekte koji su u eksploataciji izloženi atmosferilijama i djelovanju mikroorganizama preporučamo prije nanošenja ULTRATOPA drvo zaštititi jednim slojem LAZURIT Impregnacije (za svijetle nijanse Ultratopa) ili KEMOCID Impregnacije (za tamne nijanse).

Ultratop ne sadrži biocide tako da se može koristiti za zaštitu i u unutarnjim prostorima.
Primjena

Prije upotrebe ULTRATOP treba dobro promiješati! Na suhu, čistu i otprašenu podlogu nanosi se nerazrijeđen kistom, valjkom ili prskanjem u 2-3 sloja, ovisno o željenom intenzitetu boje i izloženosti atmosferilijama.

Drvo na otvorenom treba 2-3 puta premazati, dok je drvo u unutarnjim prostorima dovoljno premazati 1-2 puta. Vremenski razmak kod nanošenja slojeva treba biti 12-24 h ovisno o vremenskim uvjetima. ne preporuča se rad na temperaturi nižoj od +5°C.
Izdašnost

8-10m2/L u dva sloja ovisno o upojnosti i stupnju obrade drva te načinu aplikacije.


Dodatne informacije

Karakteristike
N/D
Težina
0.9000

Za dodatna pitanja nas kontaktirajte

Regularna cijena 46,95 kn

Dostupno


Napomena:
  • Za slučajne pogreške u specifikaciji ne snosimo odgovornost.
  • Fotografije artikala su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  • Za točnu specifikaciju pojedinog artikla kontaktirajte info@svezakucuidom.com